Për çdo vit akademik Fakulteti për sport në kuadër të Universitetit të Lajpcigut, me mbështetjen e Ministrisë Federale të Punëve të Jashtme, organizon kurse ndërkombëtare për profesorë dhe trajnerë të Kulturës fizike në kohëzgjatje prej 5 muajve. Lloji i kurseve ndryshon për çdo vit, ndërsa në vitin 2020 ofrohen kurse për trajner në lëminë: volejboll, atletikë, futboll dhe sport për personat me nevoja të veçanta. 

Të gjitha informacionet e nevojshme, kushtet dhe dokumentet e nevojshme për aplikim, mund t′i gjeni në linkun në vazhdim: www.itk.uni-leipzig.de.
Fletëaplikimet dorëzohen në Ambasadën e R.F të Gjermanisë në Shkup më së voni deri më 10 gusht 2019, ku kontrollohen nëse dokumentet janë të kompletuara dhe dorëzohen në Universitetin e Lajpcigut.
Ambasada Gjermane Shkup
Rr. “ Lerinska “, nr. 59, 1000 Shkup
Departamenti për Kulturë dhe Arsim
Zyrtar: Hajke Joveski
tel. +389 2 309 38 49
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
www.skopje.diplo.de

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook