Rezultatet e Thirrjes Publike për ndarjen e mjeteve për realizimin e aktiviteteve që kontribuojnë në zhvillimin dhe avancimin e multikulturalizmit, integrimit ndëretnik dhe tolerancës në shkollat fillore dhe të mesme për vitin shkollor 2018/2019

Të nderuar,

Publikohen rezultatet e Thirrjes Publike për ndarjen e mjeteve për realizimin e aktiviteteve që kontribuojnë në zhvillimin dhe avancimin e multikulturalizmit, integrimit ndëretnik dhe tolerancës në shkollat fillore dhe të mesme

Lista e shkollave fillore fitues të grantit

Lista e shkollave të mesme fitues të grantit

Qëllimi kryesor i këtyre granteve është promovimi i praktikave të mira për aktivitetet ku bazohen marrëdhëniet e harmonizuara, të cilat themelohen me respektimin e diversitetit, duke ndërtuar një shoqëri multikulturore, duke mundësuar ndërtimin e institucioneve bashkëkohore, të suksesshme, edukativo-arsimore të cilët do të promovojnë vlera multietnike dhe multikulturore, qasje të individualizuar ndaj nxënësve, klimë pozitive emocionale dhe komunikim konstruktiv shumë orjentues në një mjedis të këndshëm dhe stimulues shkollor.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook