Në përputhje me rekomandimet e Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, dhe duke marrë parasysh edhe rekomandimet e Grupit Ndërsektorial të Punës për monitorimin e gjendjes lidhur me cilësinë e ajrit, Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se gjysmëvjetori i dytë i vitit shkollor 2018/2019 fillon nesër, më dt. 23 janar 2019, edhe atë për të gjithë nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme publike dhe private në të gjitha komunat e Republikës së Maqedonisë.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook