Ministria e Arsimit dhe Shkencës informoi të hënën (24.12.2018) drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme me Rekomandimin që mësimdhënësit dhe të punësuarit e tjerë në shkolla, të lirohen nga puna gjatë periudhës prej 02.01.2019 deri më 11.01.2019, me qëllim që të ulen shpenzimet për ngrohjen e ndërtesave shkollore.

Në rekomandimin e nënshkruar nga ministri dr. Arbër Ademi thuhet: Ministria e Arsimit dhe Shkencës u rekomandon drejtorëve të shkollave fillore dhe të mesme në vend, që në bazë të kompetencave të përcaktuara në Ligjin për arsim fillor dhe Ligjit për arsim të mesëm të mos organizojnë aktivitete pune për mësuesit, bashkëpunëtorët profesional dhe stafin administrativ, në përjashtim të personelit teknik të nevojshëm për sigurimin e objekteve dhe pronës së shkollës, gjatë periudhës prej 02.01.2019 deri 11.01.2019, kur shfrytëzohen ditët e pushit dimror.

Ky rekomandim ka për qëllim zvogëlimin e shpenzimeve për ngrohjen e ndërtesave shkollore në periudhën e përmendur, shpjegohet në rekomandimin që u është dorëzuar të gjitha shkollave fillore dhe të mesme.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook