Të nderuar,

Janë publikuar rezultatet e konkursit për ndarjen e 50 (pesëdhjetë) bursave për nxënësit – fëmijët pa prindër nga shkollat
​​e mesme publike dhe private në Republikën e Maqedonisë për vitin shkollor 2018/2019 0911975/2 nga 09.10.20108.

fëmijët _pa _prindër_2018-2019_23.11.2018.pdf

Kontratë _për fëmijët _pa prindër_2018.pdf

Ju informojmë se të gjithë përfituesit e bursave që nga 25 janar 2019 duhet të vijë në Ministrinë e Arsimit dhe të sjellin  kontratën e nënshkruar përveç 3 kopjeve të sjellë një kopje të llogarisë së trasanksionit që do të ketë emrin e fituesit të bursës.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook