Të nderuar,

Janë publikuar rezultatet e ndarjes së 100 (njëqind) bursave  për nxënësit me nevoja të veçanta arsimore në shkollat
​​publike dhe private në Republikën e Maqedonisë për vitin akademik 2018/2019 br.0911971 / 2 nga 10.09.2018 vit

Konkurs_për_nxënës_me_nevoja_të veçanta_ arsimore_2018-2019.pdf

Kontratë_për_nxënës_me_nevoja_të veçanta_2018.pdf

Ju  informojmë se të gjithë përfituesit e bursave që nga 25 janar 2019 duhet të vijë në Ministrinë e Arsimit dhe të sjellin  kontratën e nënshkruar përveç 3 kopjeve të sjellin edhe një kopje të llogarisë së transaksionit që do të ketë emrin e fituesit të bursave.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook