Rezultatet e publikuara të konkursit për ndarjen e bursave për nxënësit e shkollave të mesme që realizojnë programe me mësim nga profesioni i hotelierisë – I turizmit në Republikën e Maqedonisë për vitin akademik 2018/2019 br.09-11972 / 2 09.10.20108 vit.

 Profesioni i turizmit_-_ _2018-2019.pdf

Kontratë për profesionin e turizmit_2018.pdf

Informohen  të gjithë përfituesit e bursave që nga 25 janar 2019 duhet të vijnë në Ministrinë e Arsimit dhe të sjellin kontratën e nënshkruar në  3 kopje dhe kopje të llogarisë së transaksionit që do të ketë  emrin e fituesit të bursës.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook