Të dashur nxënës, prindër dhe arsimtarë

15 tetori është Dita Botërore e Larjes së Duarve, pra dita e vetëdijësimit për duar të pastra, për larje të rregullt, si dhe për kujdesin e shëndetit tonë. Jemi të sigurt se nxënësit e dinë shumë mirë këtë, pra se duart e pastra nënkëuptojnë shëndet të mirë, prandaj Ministria e Shëndetësisë me mbështetjen e Ministrisë të Arsimit dhe Shkencës, i fton nxënësit e të gjitha shkollave fillore në Republikën e Maqedonisë, nga klasa e parë deri deri të pestën, ti përgjijen thirrjes publike për vizatim më të mirë në temën “Duar të pastra - shëndet i mirë".

Nxënësit-kandidatë kanë liri të plotë shprehje për kreativitetin artistik, me të cilën do të vizatojnë në formatin e blloku A3.

Punimet mund t’i dërgoni në në adresën e Ministrisë së Shëndetësisë: Divizioni 50, nr.14 Shkup, me shënimin – Punim në vizatim "Duar të pastra - shëndet i mirë", më së voni deri në datën 15 nëntor 2018.

Punimet më të mira do të shpërblehen, ndërsa të gjitha punimet e mbërritura do prezantohen në Ekspozitën me temën "Duar të pastra - shëndet i mirë", për hapjen e të cilën do informoheni në mënyrë plotësuese.

I thërrasim të gjithë nxënësit, prindërit dhe mësuesit që ti bashkangjiten kësaj fushate dhe bashkërisht të edukohemi për rëndësinë e shëndetit dhe krijimin e shprehive pozitive tek të rinjtë.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook