A keni ndonjë ide të produktit apo shërbimit që dëshironi të zhvilloni? Dëshiron të ndryshosh diçka në bashkësinë tënde? Dhe për të marrë pjesë në program që zbatohet në nivel botërorë ? Nëse të gjitha përgjigjet janë "po", atëherë formoni ekipin e juaj dhe bëhuni pjesë e gjeneratës së parë të novatorëve të rinjë UPSHIFT dhe sipërmarrësve social!

 

Ministria e Arsimit dhe Shkencës , Fondi për inovacione dhe zhvillimin e teknologjisë, UNICEF dhe CEED HUB Shkup – ata ju ofrojnë mundësinë duke marrë pjesë në programin UPSHIFT për të zbuluar se çfarë doni të ndryshoni, të zhvilloni zgjidhje inovative dhe të marrni mbështetje financiare që ajo të bëhet realitet.

 

Me pjesëmarrjen në program:
• fitoni aftësi dhe njohuri të reja;
• do të kontribuoni në zgjidhjen e problemit në bashkësinë tuaj dhe më gjerë;
• do të mësoni se si të dizajnoni, zhvilloni dhe zbatoni idenë tuaj;
• do të fitoni miqësi të reja
• Ju do të merrni një mbështetje financiare prej 2,000 euro për të filluar idenë.

Përgjegjësia juaj është të krijoni një ekip deri në 5 pjesëmarrës të moshës 13-19 dhe plotësoni aplikacionin në këtë link deri më 10 shtator 2018.

Për informacione më të hollësishme në lidhje me rregullat për pjesëmarrjen në programin dhe mënyrën e raportimit mund të kontaktoni me Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose nëpërmjet faqes së Facebook të CEED HUB Shkupit.

UPSHIFT flyer second page alb