Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se më 9.8.2018 ora 10:30 në Info Qendrën e BE-së në Shkup organizohet Ditë informimi për Programin e BE-së “ Evropa për qytetarët 2014-2020”.


Ftesa gjendet në linkun në vazhdim.


Përndryshe “Evropa për qytetarët", si një nga programet e Bashkimit Evropian, mbështet një spektër të gjerë të aktiviteteve të cilët promovojnë “qytetari aktive evropiane” me theks të veçantë përfshirjen e qytetarëve dhe organizatave të qytetarëve në procesin e integrimit evropian.

 

Qëllimi i këtij program është që të ndihmojë qytetarët të kuptojnë historinë dhe diversitetin e Bashkimit Evropian , të rrisë ndërgjegjësimin për historinë dhe vlerat e përbashkëta evropiane, të inkurajojë pjesëmarrjen demokratike të qytetarëve në nivelin e BE-së duke zhvilluar njohuritë e qytetarëve rreth procesit të politik - bërjes të BE-së dhe promovimin e mundësive për angazhim shoqëror dhe ndërkulturor dhe vullnetarizëm në nivel të BE-së.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook