Ministria e Arsimit dhe Shkencës njofton se për shkak të pengesave teknike nuk do të ketë mundësi të pranojë Fletëplikimet elektronike të cilat janë përcaktuara me Konkurs se do të jenë të vendosur në www.konkursi.mon.gov.mk, ku nxënësit do të mund të aplikojnë për pranim në konvikte.

Prandaj, ju njoftojmë se për ato konvikte publike për nxënës për të cilët me Konkurs është paraparë aplikim elektronik, është e nevojshme që dokumentet të dorëzohen në konviktin, ku nxënësi kërkon të pranohet.

Të gjitha kushtet e tjera në Konkurs mbeten të njëjta.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook