Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi sot zhvilloi dy takime të ndara, edhe atë me ambasadorin e Republikës së Kosovës në Republikën e Maqedonisë, Ylber Hysa dhe me kryetarin e Komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari.

Në takimet në fjalë, ministri Ademi i ka adresuar prioritetet e përcaktuara në punën e tij dhe të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në periudhën vijuese, me fokus të veçantë në reformën e arsimit fillor dhe të mesëm.

Në bisedën e tij me ambasadorin kosovar, Ademi theksoi se do të përpiqet për vazhdimin dhe thellimin e bashkëpunimit në sferën e arsimit midis dy vendeve, ndërsa në takimin me kryetarin e Komunës së Kërçovës kreu i Arsimit, Ademi, ka shprehur gatishmërinë e tij për të ndihmuar në zgjidhjen e sfidave lokale me të cilat ballafaqohet komuna.

Të dy bashkëbiseduesit e kanë uruar Ademin për emërimin e tij si Ministër i Arsimit dhe Shkencës dhe i kanë dëshiruar sukses në punën e tij.

 

zamenik-al

Ministër i Arsimit dhe Shkencës

zamenik-alb-2

Zëvendës ministër i arsimit dhe shkencës

eduino-alb

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

 

AL-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë së Veriut

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook