Ministria e Arsimit dhe Shkencës dhe Ministria e Punës dhe Politikës Sociale publikojnë Thirrje për konsultime publike për projekt versionin e Programit akcional për vitin 2017. Programi përfshinë masa nga sektori “ arsim, punësim dhe politikë sociale të cilat do të financohen nga instrumenti i ri për ndihmë para qasëse (IPA II).

Thirrja është e hapur deri më 20 mars 2017.
Komente, propozime dhe rekomandime mund t′i dorëzoni në adresën Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Program (ENG)