PISA 2018 PISA 2018 Enjte, 12 Prill 2018 Ministrja e Arsimit dhe Shkencës Dr. Renata Deskoska dhe zëvendësministri Arbër Ademi, sot realizuan takim pune   me drejtorët e shkollave të mesme publike dhe private në Republikën e Maqedonisë, kushtuar testimit ndërkombëtare PISA 2018, të cilën e realizon OECD.  Ministrja Renata Deskoska...
MASH dhe Lidhja e Rehabilitimit nënshkruan një Memorandum për përmirësimin e cilësisë së Arsimit gjithëpërfshirës MASH dhe Lidhja e Rehabilitimit nënshkruan një Memorandum për përmirësimin e cilësisë së Arsimit gjithëpërfshirës Enjte, 05 Prill 2018 Ministria e Arsimit dhe Shkencës të Republikës së Maqedonisë dhe Lidhja  e Rehabilitorëve të Republikës së Maqedonisë, sot e nënshkruan një memorandum bashkëpunimi për të përmirësuar cilësinë e arsimit gjithëpërfshirës. Qëllimi i këtij memorandumi dhe bashkëpunimi është krijimi efikas dhe ...
Konkursi për ndarjen e bursave për studime në ciklin e parë, të dytë  dhe të tretë të njëqind universiteteve të renditura sipas listës së  fundit të publikuar të Qendrës Botërore Universitare në Universitetin  Shanghai Jio Tong për vitin akademik 2018/19 Konkursi për ndarjen e bursave për studime në ciklin e parë, të dytë dhe të tretë të njëqind universiteteve të renditura sipas listës së fundit të publikuar të Qendrës Botërore Universitare në Universitetin... Enjte, 05 Prill 2018 Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon se në vazhdim  janë ndarjet e  bursave për qytetarët eRepublikës së Maqedonisë, të cilët në vitin akademik 2018/2019, do të regjistrohen ciklin e parë, të dytë ose të tretë të studimeve në një nga dhjetë universitetet më të ranguara nga të gjitha fushat...
Konkurs për  botimin e teksteve shkollore në  arsimin fillor nëntëvjeçar Konkurs për botimin e teksteve shkollore në arsimin fillor nëntëvjeçar Enjte, 05 Prill 2018 Në bazë të nenit 14 paragrafi 1 dhe nenit 18  të  Ligjit për tekste shkollore  në arsimin fillor dhe të mesëm (“Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë” nr. 98/2008, 99/2009, 83/2010, 36/2011, 135/2011, 46/2012, 24/2013, 120/2013, 29/2014, 146/2015, 217/2015, 30/2016 dhe 21/2018) dhe...
Thirrje për dorëzimin e kërkesës për miratimin e teksteve shkollore nga gjuha angleze për arsimin e mesëm profesional Thirrje për dorëzimin e kërkesës për miratimin e teksteve shkollore nga gjuha angleze për arsimin e mesëm profesional Enjte, 05 Prill 2018 Në bazë të nenit 13 të Ligjit për tekste shkollore në arsimin fillor dhe të mesëm “ Gazeta zyrtare e Republikës së Maqedonisë “98/2008, 99/2009, 83/10, 36/11, 135/11, 46/12, 24/13, 120/13, 29/14, 146/15, 217/15, 30/16 dhe 21/18) MINISTRIA E ARSIMIT DHE SHKENCËS - Shërbimi Pedagogjik , shpall THIRRJE...
Thirrje për pjesëmarrje në komision për dhënien e mendimit për ndryshim të mbi 30% të përmbajtjes  së teksteve shkollore nga gjuha angleze në  arsimin fillor nëntëvjeçar Thirrje për pjesëmarrje në komision për dhënien e mendimit për ndryshim të mbi 30% të përmbajtjes së teksteve shkollore nga gjuha angleze në arsimin fillor nëntëvjeçar Hene, 12 Mars 2018 Kandidatët e interesuar për pjesëmarrje në komision për dhënien e mendimit për ndryshim të mbi 30% të përmbajtjes së teksteve shkollore nga gjuha angleze në arsimin fillor nëntëvjeçar duhet t′i plotësojnë kushtet në vazhdim: - të jenë mësimdhënës/ bashkëpunëtor nga fakultetet e fushave të lëndës mësimore...
Reagim ndaj deklaratës së kryetarit të SASHK-ut Reagim ndaj deklaratës së kryetarit të SASHK-ut Hene, 12 Mars 2018 Më 01.03.2018, ministrja e Arsimit dhe Shkencës Prof.dr. Renata Desksoska realizoi takim me Suzan Floken, drejtoreshë e Konfederatës Evropiane të Sindikatave të arsimit, e shoqëruar nga kryetari i SASHK-ut z. Jakim Nedelkov.   Në takim, ministrja Deskoska deklaroi se MASH-i  ka hapur një proces...

ministerka-slika-al

 Ministër i Arsimit dhe Shkencës 

zamenik-al

Zëvendës Ministër i Arsimit dhe Shkencës

misija i vizija alb

politika-za-kvalitet alb v3

sektori mon alb v3

organi mon alb v3

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici alb v3

otvoreno-vladino-partnerstvo alb v2

Vertical-AL-18.01.2018

NDC Skopje

globalen cas3 

priracnik-alb-baner

baner-al-ipa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Banner Tracer AL

SDIS alb   

Lab2-Al

 obrazovanie na vozrasni-alb

eDnevnik-14 alb plagjati-14 alb v2 eksterno-prashanja-alb v2 NaukaMK2 PatentMK2

konkursi-mongovmk alb domovi alb logo edu eng1      skoool-mk e-ucebnici2

sportski-igri FZI-Logo-web1 1000knigi-2014  npro-edumk alb v2

matura-web DIC-v3 BRO-baner CSOO alb v2 linkovi-alb v2

 

Adresa

Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Rr. Shën Qirili dhe Metodi Nr. 54

1000 Shkup, Republika e Maqedonisë

Copyright © 2016 mon.gov.mk.

Të gjitha të drejtat të mbrojtura.

Kontakte

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Lidhuni me neve

facebook-icon

Na ndiqni në Facebook