*Ве молиме детално да ги разгледате правилниците, упатствата и ЧПП одделот, и потоа ако имате неразјаснети прашања или проблеми да контактирате некое од соодветните лица за контакт наведени подолу.

 

Одговорни лица за ЕЕТ (Електронско Екстерно Тестирање):

 

Контакт лица од Биро за развој на образованието за процесот на екстерното тестирање:

075/284-332 - Лилјана Самарџиска

070/276-198 - Ајше Ајрудали

 

Контакт лица од Центар за стручно образование и обука за екстерното тестирање:

078/396-131 - Лепа Трпечевска

 

Контакт лица од Државен Испитен Центар за екстерното тестирање:

076/484-744 - Емилија Угриновска

076/490-312 - Ќебир Шемши

 

Контакт лица од секторот Основно и средно во Министерство за образование и наука:

076/298-320 - Абаз Фетиши

076/298-329 - Билјана Алексоска Треневска

071/229-108 - Верица Златановска Пауновска

 

Контакти за техничка подршка (за софтверот за ЕЕТ):

02-3203-119
075-452-753
075-452-750

076-490-310 

 

minister-sajt-mk

Министер за образование и наука

spiro ristovski w2

Заменик министер за образование и наука

misija i vizija

politika-za-kvalitet

sektori mon v2

organi mon v2

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici

otvoreno-vladino-partnerstvo

strategija-prepriemachko

SDIS v2

 

 

horizontal mk

 

NDC Skopje

horizon 2020 1 banner

Copy of NA Logo H MK 

centri za karierno 

PSO

Kampanja vlada

preliminarna-lista-1

ipa4

 

 

 

 

javen povik osnovno sredno

olimpijada-9

Banner tutori1

 

Banner Tracer MK

 logo-katalog

1000-knigi-novo

 

banner lab

obrazovanie na vozrasni

prezemi-upatstvo 

MCGO-baner

 Untitled-Banner 1

Sportska-akademija-logo

20 септември - Интернационален ден на универзитетскиот спорт


 

 

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook