На јавниот повик за избор на „Најдобра училишна веб страна“ до Министерството за образование и наука валидни пријави испратија следниве училишта:

Средни училишта:
СГГУГС „Здравко Цветковски“ - Скопје
СОУ „Ѓорче петров“ - Крива Паланка
СЕТУ „Михајло Пупин“ - Скопје
СОУ „Св. Кирил и методиј“ - Неготино
СОТУ „Горѓи Наумов“ - Битола
СУГС „Раде Јовчевски – Корчагин“ - Скопје
СОУ „Перо Наков“ - Куманово
СОУ „Наум Наумовски Борче“ - Пробиштип
СОЕПТУ „Кузман Јософовски Питу“ - Прилеп
СОУ „Наум Наумовски Борче“ - Крушево

Основни училишта:
ООУ „Ванчо Прке“ - Штип
ООУ „Св. Кирил и Методиј“ - Македонска Каменица
ООУ „Владо Кантарџиев“ - Гевгелија
ООУ „Кире Гавриловски Јане“ - Прилеп
ООУ „Кочо Рацин“ - Куманово
ООУ „Св.Климент Охридски“ – Македонски Брод
ООУ „Јосип Броз Тито“ – Валандово


Најдобро рангираните ќе бидат повикани на јавен настан на кој ќе ги презентираат своите веб стани по што ќе биде прогласена најдобрата училишна веб страна (посебно за основни и посебно за средни училишта).

 

zamenik-mk 

Министер за образование и наука

misija i vizija

politika-za-kvalitet

sektori mon v2

organi mon v2

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici

otvoreno-vladino-partnerstvo 

strategija-za-obr

strategija-prepriemachko

SDIS v2

mon_slika.jpg 

Integrirano-meguetnicko-obrazovanie

Informacii-od-javen-karakter-1

baner2 Foto novo 

MK-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

horizon 2020 1 banner

Copy of NA Logo H MK 

centri za karierno 

PSO

Kampanja vlada

preliminarna-lista-1

ipa4

 

 

 

 

javen povik osnovno sredno

olimpijada-9

stipendii-stranstvo-mk-ang-baner

Untitled-Banner 1Banner tutori1

 

Banner Tracer MK

 logo-katalog

1000-knigi-novo

 

banner lab

obrazovanie na vozrasni

prezemi-upatstvo 

MCGO-baner

 

Sportska-akademija-logo

20 септември - Интернационален ден на универзитетскиот спорт


 

 

 

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Северна Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook