Врз основа на член 2 од Уредбата со законска сила за примена на Законот за учебници за основно и средно образование за време на вонредна состојба („Службен весник на Република Северна Македонија“ бр.88/20), МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА - Педагошка служба, го продолжува рокот за доставување барања за одобрување на учебници по странски јазици во основно образование за два месеца од денот на влегување во сила на уредбата и ја врши следната

И З М Е Н А
на Повикот за искажување на јавен интерес за доставување барања за одобрување учебници по странски јазици во основно образование, објавен на ден 06.02.2020 година на интернет страната на Министерството за образование и наука


Во Повикот за искажување на јавен интерес за доставување барање за одобрување учебници по странски јазици во основно образование, објавен на ден 06.02.2020 година на интернет страната за Министерството за образование и наука, рокот за доставување на учебници по странски јазици е заклучно со 03.06.2020 година.
Во останатиот дел Повикот за искажување на јавен интерес за доставување барања за одобрување учебници по странски јазици во основно образование, останува непроменет.

 

zamenik-mk 

Министер за образование и наука

zamenik-mk-2

Заменик министер за образование и наука

Screenshot 2

misija i vizija

politika-za-kvalitet

sektori mon v2

organi mon v2

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici

otvoreno-vladino-partnerstvo 

strategija-za-obr

strategija-prepriemachko

SDIS v2  

mon_slika.jpg 

Screenshot 1

e-cris  

Integrirano-meguetnicko-obrazovanie 

NPV MK web banner

Informacii-od-javen-karakter-1

baner2 Foto novo 

MK-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

horizon 2020 1 banner

Copy of NA Logo H MK 

centri za karierno 

PSO

Kampanja vlada

preliminarna-lista-1

ipa4

 

 

 

 

javen povik osnovno sredno

olimpijada-9

stipendii-stranstvo-mk-ang-baner

Untitled-Banner 1Banner tutori1

 

Banner Tracer MK

 logo-katalog

1000-knigi-novo

 

banner lab

obrazovanie na vozrasni

prezemi-upatstvo 

upatstvo priracnik

MCGO-baner

 

Sportska-akademija-logo

20 септември - Интернационален ден на универзитетскиот спорт


 

 

 

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Северна Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook