Резултати од конкурс за доделување на стипендии за ученици од Спортска академија за учебната 2019/2020- прифатени

Резултати од конкурс за доделување на стипендии за ученици од Спортска академија за учебната 2019/2020- одбиени

 

Почитувани,


Потребно е сите кандидати - добитници на стипендија да пополнат 3 примероци (во оргинал) од договорот за стипендија и заедно со копија од трансакциска сметка на име на ученикот, почнувајќи од 01.11.2019 година, а заклучно со 15.11.2019 година да ги достават директно до Министерството за образование и наука (7 спрат канцеларија 715), или по пошта на адреса: Министерство за образование и наука, ул. “Св. Кирил и Методиј“ бр.54, 1000 Скопје, со назнака “Договор за стипендија за ученици од Спортска академија.
ТРАНСАКЦИСКАТА СМЕТКА ДА БИДЕ НА ИМЕ НА УЧЕНИК А НЕ РОДИТЕЛ/СТАРАТЕЛ.

 

Договор

 

 

zamenik-mk 

Министер за образование и наука

zamenik-mk-2

Заменик министер за образование и наука

Screenshot 2

misija i vizija

politika-za-kvalitet

sektori mon v2

organi mon v2

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici

otvoreno-vladino-partnerstvo 

strategija-za-obr

strategija-prepriemachko

SDIS v2  

mon_slika.jpg 

Screenshot 1

e-cris  

Integrirano-meguetnicko-obrazovanie 

NPV MK web banner

Informacii-od-javen-karakter-1

baner2 Foto novo 

MK-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

horizon 2020 1 banner

Copy of NA Logo H MK 

centri za karierno 

PSO

Kampanja vlada

preliminarna-lista-1

ipa4

 

 

 

 

javen povik osnovno sredno

olimpijada-9

stipendii-stranstvo-mk-ang-baner

Untitled-Banner 1Banner tutori1

 

Banner Tracer MK

 logo-katalog

1000-knigi-novo

 

banner lab

obrazovanie na vozrasni

prezemi-upatstvo 

MCGO-baner

 

Sportska-akademija-logo

20 септември - Интернационален ден на универзитетскиот спорт


 

 

 

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Северна Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook