Добитници на

 стипендија „БОРИС ТРАЈКОВСКИ”

за студии од втор циклус (двегодишни) за извршната МБА Програма на СИТИ Колеџот, Меѓународниот факултет при Универзитетот Шефилд, лоциран во Солун, Грција

за академската 2019/2020 година 

 

 1. Алими Мухамед
 1. Бурчески Коста
 1. Васиќ Бранка
 1. Велевска Александра
 1. Грозданова Панда
 1. Дојчиновски Катерина
 1. Ѓургиовска Верица
 1. Иванов Димитар
 1. Јанев Сашо
 1. Јанковиќ Катерина
 1. Клисароска Фросина
 1. Коровешовска Фани
 1. Коцевски Душко
 1. Куртиши Идризи Ругова
 1. Софронијоски Александар
 1. Станојевиќ Крунислав
 1. Сутоглу Катина
 1. Трајчев Благоја
 1. Фида Ермира
 1. Филипов Васил

Добитници на

 стипендија „БОРИС ТРАЈКОВСКИ”

за студии од втор циклус (двегодишни) за извршната МБА Програма на СИТИ Колеџот, Меѓународниот факултет при Универзитетот Шефилд, лоциран во Солун, Грција

за академската 2019/2020 година

 

zamenik-mk 

Министер за образование и наука

zamenik-mk-2

Заменик министер за образование и наука

Screenshot 2

misija i vizija

politika-za-kvalitet

sektori mon v2

organi mon v2

ucebnici-mon-gov-mk

cenovnik-za-oshteteni-uchebnici

otvoreno-vladino-partnerstvo 

strategija-za-obr

strategija-prepriemachko

SDIS v2  

mon_slika.jpg 

Screenshot 1

e-cris  

Integrirano-meguetnicko-obrazovanie 

NPV MK web banner

Informacii-od-javen-karakter-1

baner2 Foto novo 

MK-final-vertical-3-version-03.2017

NDC Skopje

horizon 2020 1 banner

Copy of NA Logo H MK 

centri za karierno 

PSO

Kampanja vlada

preliminarna-lista-1

ipa4

 

 

 

 

javen povik osnovno sredno

olimpijada-9

stipendii-stranstvo-mk-ang-baner

Untitled-Banner 1Banner tutori1

 

Banner Tracer MK

 logo-katalog

1000-knigi-novo

 

banner lab

obrazovanie na vozrasni

prezemi-upatstvo 

MCGO-baner

 

Sportska-akademija-logo

20 септември - Интернационален ден на универзитетскиот спорт


 

 

 

Адреса

Министерство за образование и наука

ул. Св. Кирил и Методиј бр. 54

1000 Скопје, Република Северна Македонија

Copyright © 2016 mon.gov.mk. Сите права се заштитени.

Контакти

phone icon +389 2 3117 896

fax +389 2 3118 414

mail contact@mon.gov.mk

Поврзете се со нас

facebook-icon

Следете нè на Facebook