Почитувани,

Ве известуваме дека објавуваме резултати по Повторниот Конкурс за прием на студенти запишани на додипломски студии во студиската 2018/2019 година од  Конкурсот за прием на студенти запишани  на додипломски студии во државните студентски домови и други објекти за сместување во Република Македонија за студиската 2018/2019 година за градот Штип.

СД Хилјадников Штип 2018-2019 -ПОВТОРЕН КОНКУРС

ПСД ОАЗА Штип -2018-2019 - ПОВТОРЕН КОНКУРС