Почитувани,

Ве известуваме дека објавуваме резултати по Повторниот Конкурс за прием на студенти запишани на додипломски студии во студиската 2018/2019 година и по Приговори од продолжениот рок за студентите од прва и повисоките години на Конкурсот за прием на студенти запишани во на додипломски студии во државните студентски домови и други објекти за сместување во Република Македонија за студиската 2018/2019 година за градовите Битола, Охрид и Прилеп.

Повторен_Конкурс_и_приговори_за_објава_1.pdf