Министерството за образование и наука и Министерството за труд и социјална политика објавуваат повик за јавни консултации по однос на нацрт верзијата на Акциската програма за 2017 година. Програмата опфаќа мерки од секторот „Образование, вработување и социјална политика“ кои ќе се финансираат од новиот Инструмент за претпристапна помош (ИПА II).

Повикот е отворен до 20 март 2017.

Коментарите, предлозите и сугестиите можете да ги доставите на електронската адреса Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Преземи Акциска програма (ENG)